Plan dela Salajke na javnom uvidu

0
Foto: pixabay

Uprava za urbanizam i građevinske poslove Grada Novog Sada oglašava rani javni uvid u Konceptualni okvir plana detaljne regulacije dela Salajke južno od Partizanske ulice.

Na osnovu člana 45a. Zakona o planiranju i izgradnji (“Službeni glasnik RS” br. 72/09, 81/09 – ispr., 64/10 – odluka US, 24/11, 121/12, 42/13-odluka US, 50/13 – odluka US, 98/13-odluka US, 132/14, 145/14, 83/18, 31/19, 37/19-dr. zakon i 9/20) i mišljenja Komisije za planove broj V-35-197/20 od 14.05.2020. godine, Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Grada Novog Sada oglašava

RANI JAVNI UVID

u Konceptualni okvir plana detaljne regulacije dela Salajke južno od Partizanske ulice u Novom Sadu

Rani javni uvid u Konceptualni okvir plana detaljne regulacije dela Salajke južno od Partizanske ulice u Novom Sadu održaće se u trajanju od 15 dana, u periodu od 09. do 23. novembra 2020. godine, svakog radnog dana od 9,00 do 14,00 časova, u prostoriji u prizemlju zgrade Javnog preduzeća “Urbanizam” Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar cara Lazara 3 i u prostorijama Mesne zajednice „Salajka“ Novi Sad, Šajkaška ulica broj 26.

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenja u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Zainteresovana pravna i fizička lica, tokom trajanja ranog javnog uvida, mogu dostaviti svoje primedbe i sugestije u pisanoj formi Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove, Ulica Školska broj 3, Novi Sad, najkasnije do 23. novembra 2020. godine.

Izvor: dnevnik

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.