Neobavezujući poziv za energetsku sanaciju objekta Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina”

0

Grad Novi Sad poziva sva zainteresovana domaća ili strana pravna lica da upute neobavezujuće pisane ponude za energetsku sanaciju kroz poboljšanje energetske efikasnosti objekta Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina”.

Za svrhu ovog poziva, pod energetskom sanacijom podrazumeva se sprovođenje mera za poboljšanje energetske efikasnosti u cilju smanjenja potrošnje svih vrsta energije i vode i smanjenja ukupnih troškova rada, održavanja i upravljanja energetskim sistemom u objektu.

Nakon analize primljenih ponuda, nadležni organi Grada Novog Sada mogu pokrenuti odgovarajući postupak za izbor partnera. Analizu će vršiti radna grupa koju je obrazovao Grad Novi Sad. Namera Grada je da se smanje troškovi rada, održavanja i upravljanja energetskim sistemom i dostigne zadovoljavajući energetski bilans, što bi doprinelo značajnim uštedama prilikom korišćenja objekta Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina”.

Pisma o zainteresovanosti (pisane ponude) se dostavljaju poštom ili neposredno predajom na pisarnicu Gradske uprave za opšte poslove, Trg slobode br. 1, Novi Sad, u dva primerka, uz istovremeno slanje putem elektronske pošte na adresu [email protected] najkasnije do 15. aprila do 12 časova.

Pre slanja pisama o zainteresovanosti, svim potencijalnim partnerima će biti omogućen uvid u odgovarajuću dokumentaciju nakon potpisivanja izjave o čuvanju poverljivih podataka. Ovaj poziv je u svemu neobavezujući i objavljuje se samo radi istraživanja tržišta, te u tom smislu ne obavezuje Grad Novi Sad da pokrene bilo kakav postupak izbora partnera. Grad Novi Sad zadržava pravo da ne pokrene postupak izbora partnera, kao i da izmeni i dopuni elemente ovog neobavezujućeg javnog poziva, i ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualne troškove ili štetu koje bi takve izmene prouzrokovale potencijalnom partneru ili trećim licima.

Neobavezujući javni poziv objavljen je na internet prezentaciji Grada Novog Sada www.novisad.rs

Izvor: nsuzivo.rs

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.