GSP: Izmena trase linija broj 1, 5, 8, 11b i 17

0

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 6, 11a i 11b zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića br. 21 u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 13. do 16. avgusta 2020. godine.

Autobusi na linija broj 1, 5, 8, 11b i 17 menjaju trasu kretanja:

LINIJE BROJ 5 i 11b (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.

LINIJE BROJ 1 i 17 (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara Kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 8 (smer sa Novog Naselja)

Od raskrsnice Bulevara Kralja Petra I Ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Štranda autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Autor. nsuzivo.rs

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.