Heroji našeg vremena: ODRŽANA VANREDNA SKUPŠTINA UDRUŽENJA DIJALIZIRANIH I TRANSPLANTIRANIH INVALIDA NOVI SAD

0
Foto: facebook
Na svojoj vanrednoj sednici, održanoj 20.12.2020.godine telefonskim putem , Skupština Udruženja je većinom glasova, zbog preminulog predsednika Udruženja Borivoja Odažića, izabrala novog predsednika i zakonskog zastupnika Milovana Jelčića, dipl.pravnika i doktora pravnih nauka, iz Novog Sada, dijaliznog pacijenta u Fresenius Novi Sad, sa mandatom od 4 godine.
Ljubica Jolić, ostaje sekretar Udruženja sa novim mandatom od 4 godine.
Imenovani su i Izvršni i Nadzorni odbor Udruženja sa mandatom 4 godine u sastavu:
Izvršni odbor:
1. Milovan Jelčić, predsednik (po Statutu)
2. Radoslav Jovičić, zamenik
3. Ljubica Jolić,član
4. Dr Vesna Husak, član
5. Mirko Šobot, član
6. Ljubica Gajinov, član
7. Radomir Gajinov, član
Nadzorni odbor:
1. Vladimir Krklec, predsednik
2. Zoran Ristić, zamenik predsednika
3. Mirko Svjetlanović,član
4. Petar Tukič, zamenik člana
5. Dragoslav Vujič, zamenik člana
6. Jovan Ćirić, zamenik člana
Dana 27.12.20020.godine održana je konstitutivna sednica Izvršnog i Nadzornog odbora.Prisutni su minutom ćutanja odali počast preminulom predsedniku Borivoju Odadžiću i 18 preminulih članova u odnosu na 2019.godinu.
Članovi organa Udruženja upoznali su se sa svojim i Statutarnim pravima, obavezama i odgovornostima i dogovorili osnovne sadržaje i pravce aktivnosti u budućem radu.
Autor: brif
Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.