Dani Vojvodine u Beogradu: Kad novinari zaprže čorbu

0
Foto: nsuzivo.rs

Gastronomsko – turistički spektakl Dani Vojvodine održaće se od 15 – 16. oktobra u Beogradu. Tradicionalna manifestacija održava se sedmu godinu za redom, ovaj put sa dodatnim i raznovrsnijim sadržajem.

Kulinarski okršaj novinara u spremanju riblje čorbe biće održan 15. oktobra u restoranu Velika Skadarlija od 16 časova. Među osam novinarskih parova koji će se takmičiti u pripremanju ovog ribljeg specijaliteta naći će se novinari RTS-a, Prve TV, Pink-a, Happy, predstavnici štampanih glasila, specijalizovanih portala.

Turistička organizacija Vojvodine kao organizator, potrudiće se da donese autentični duh vojvođanskih čardi u centar Beograda. Dok se čorba krčka na tihoj vatri šireći opojni miris ribe užitak će upotpuniti zvuci tamburica.

Nakon odluke stručnog žirija, okupljeni će imati prilike da probaju proizvod kulinarskog umeća novinara, uživaju uz vino i muziku.

Izvor: nsuzivo.rs

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

POSTAVI ODGOVOR