Uvek u trendu: Kako izabrati nijansu crvenog kramina?

0
Bolnica VITA Novi Sad

Kaže se da je crveni karmin saveznik svake žene – i to je svakako istina! Međutim, da bi to bilo potpuno tačno potrebno je obratiti pažnju na jedan detalj.

Naime, iako je crveni karmin za svaku ženu – on mora biti odgovarajuće nijanse kako bi zaista istakao lepotu žene u punom sjaju.

Evo kako da odaberete nijansu crvenog karmina i da ga nosite bez greške!

Svetao ten – porcelanska koža

plavusa-crveni-karmin

Ako imate izrazito sveto ten – vi ste kao rođeni za crveni karmin! Posebno će vam dobro stajati svetlije nijanse ovog karmina, ali i one koje malo liče na boju trešnje.

Bleda koža

devojka-karmin

Za žene koje imaju malo bleđi ten, ali ne potpuno svetao – najbolje rešenje za crveni karmin je da izaberu onaj koji je u nijanski boje brusnica. Dodatni savet – našminkajte sredinu usana malo tamnije nego uglove!

Maslinasta boja kože

devojka-karmin-2

Ukoliko spadate u grupu žena sa maslinastim tenom, pomalo egzotičnim – najbolje bi bilo da odaberete narandžasto-crvenu nijansu ovog karmina kako biste dodatno istakli svoju lepotu. Važno je samo da izbegavate karmine čija boja „vuče“ na ljubičastu nijansu.

Jarko crveni karmin

devojka-karmin-3

Za koga je ova čuvena nijansa crvenog karmina? Jarko crveni karmin najbolje stoji osobama koje imaju srednje tamnu kožu – skoro zlatnu.