Trendi frizure za 2017. godinu!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Ako želite da budete IN potrebno je da ispratite kakvi su to modni stilovi u trendu, šta se to plasira na modnim pistama i kakve stajlinge imaju poznate dame.

Kada je u pitanju kosa, da bi bila IN za početak je potrebno da bude zdrava i negovana, a ovo su frizure koje će obeležiti 2017. godinu!

Peglana kosa

ravna-kosa

Iako je ovakva frizura bila moderna ne tako davno, nakon nekog vremena zamenjena je drugim stilovima, ali sada će opet biti IN – što može da se vidi na osnovu poznatih dama koje su uveliko vratile ravnu kosu u modu.

Visoki rep

Visoki konjski rep je nešto što će se itekako nositi u 2017. godini. Za ovu frizuru je potrebno da imate dužu kosu koja mora biti zdrava kako bi rep bio što lepši. Uredan i lepo vezan, konjski rep može biti deo svakodnevnog stajlinga, ali i deo elegantne varijante.

Blago talasasta

talasasta

Ako želite da u 2017. godini izgledate prefinjeno i ženstveno, sve što je potrebno jeste da blago uvijete kosu, tako da se ne vide lokne, već samo talasi.

Zalizana kosa

Opet jedan trend koji je postojao i ranije i bio veoma popularan – zalizana ravna kosa. Ukoliko uspete ovo da napravite kako treba nećete izgledati kao da ste pokisli, već kao da ste dama od prefinjenog stila.

Svetla kosa

plavusa

Kada je u pitanju boja kose koja će biti popularna u 2017. godini – ne može se tačno odrediti, ali jedno je sigurno – svetlije boje su IN, dok bi na tamnije trebalo da zaboravite.