Sveštenik online – aplikacija za ispovedanje grešnika!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Katolički vernici u Španiji imaju priliku da koriste aplikaciju koja je namenjena lociranju najbližeg sveštenika ukoliko žele da se ispovedaju ako su bili grešni.

Svi koji žele da ispovede svoje grehe mogu veoma brzo i lako pronaći najbližeg katoličkog sveštenika putem ove aplikacije koja nosi ime „Ispovednik GO“.

Naime, aplikacija prvo locira grešnika, a nakon toga otvara mapu koja pokazuje gde je najbliži sveštenik koji je „dostupan u tom trenutku da sasluša njegove grehe“.

Putem ove aplikacije grešnik će moći da vidi kako se zove sveštenik koji bi trebalo da ga ispovedi, kao i koje je godište, gde je rođen – pa čak i kako izgleda.

Tako će grešnici koji su u potrazi za najbližim sveštenikom dobiti i najkraću putanju do mesta na kom će se ispovediti svoje grehe.

Ova aplikacija je u Španiji potpuno besplatna, a kreatori najavljuju da će se ona uskoro pokrivati „sve zemlje na svetu u kojima ima sveštenika voljnih da slušaju ispovedanja i aktivno učestvuju preko aplikacije“.

„Ispovednik GO“ preuzelo je nekoliko hiljada korisnika, a oko 100 sveštenika iz Španije prijavili su da budu dostupni za korisnike.