Sjajni trikovi: Sve namene bebi pudera!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Iako je to bebi puder – ipak se može koristiti u različitim situacijama. Postoje namene bebi pudera za koje možda niste čule, a koje vam mogu olakšati neke svakodnevni situacije!

Za veći volumen trepavica

Ako želite da dobijete efekat većeg volumena trepavica dok se šminkate – a ni jedna maskara koju ste koristili do sada to nije uspela da postigne – trebalo bi isprobate ovo: nanesite lagani sloj bebi pudera na trepavice između dva nanošenja maskare i čarolija će nastati u trenutku!

Za suvo pranje kose

kosa

Nemate vremena da operete kosu ili vam se ona prečesto masti?! Sada postoji rešenje i za ovaj problem, a ne podrazumeva komplikovane i skupocene proizvode za kosu. Potreban vam je samo bebi puder koji ćete naneti na koren kose i zatim se očešljati. Puder će pokupiti višak masti i vaša kosa će izgledati mnogo živahnije.

Za uklanjanje sjaja sa kože

Imate preterano masnu kožu koja sija kada nanesete i najtanji sloj kreme, pudera ili nečega sličnog? Uzmite malo bebi pudera i tuferima utapkajte na delove kože koji se sijaju – i to je to!

Za duže trajanje karmina

karmin

Iako možda niste mogli ni da pretpostavite, ali bebi puder vam može pomoći da zadržite karmin na usnama duže nego što ste se nadali. Potrebno je samo da nanesete prvi sloj karmina, maramicom pokupite višak, četkicom nanesete tanak sloj pudera i zatim ponovo nanesete karmin. Jednostavno, zar ne?