Kissinger – uređaj koji spašava veze na daljinu!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Pored veštačke inteligencije na kojoj rade stručnjaci kako bi osposobili uređaje savremene tehnologije da budu što sličniji ljudima, s vremena na vreme pojave se i neke opcije koje omogućavaju da mašine zaista dobiju ljudski osećaj!

Upravo je to slučaj sa uređajem koji se naziva Kissinger, a koji se ne može objasniti drugačije nego kao uređaj za ljubeljenje na daljinu!

Od sada će ljubavne veze na daljinu poprimiti zaista potpuno drugačije značenje i više neće morati da budu problem, a kilometri razdaljine delovaće mnogo manji i beznačajniji.

Naime, uz pomoć ovog uređaja biće moguće da se sa svojom voljenom osobom zaista ljubite putem uređaja razvojeni čak i hiljadama kilometara, a „proces“ je zaista jednostavan. Sve što treba jeste da imate ovaj uređaj koji se povezuje sa pametnim telefonom i izgleda kao futrola za telefon.

Silikonski deo ovog gedžeta zapravo je namenjen za ljubljenje, a kada osoba poljubi taj deo aplikacija registruje pritisak i šalje ga primaocu poljupca koji takođe mora posedovati Kissinger.

Na ovaj način dobija se osećaj da se sa tom osobom sa kojom ste povezani putem ovog uređaja i aplikacije zaista ljubite.

Kissinger, odnosno Kissing messenger, još uvek nije dostupan svima, a iako je u fazi testiranja osposobljen je uređaje koji koriste iOS operativni sistem.