Novi album Jay Z javno izvinjenje zbog prevare?

0
Bolnica VITA Novi Sad

Američki reper je ovih dana izdao svoj novi album 4:44. Nameće se pitanje da li njegove nove pesme potvrđuju optužbe o prevari o kojima njegova slavna supruga Beyonce peva na svom poslednjem albumu Lemonade?

Novopečeni otac blizanaca Shawn Jay Z Carter dao je javno izvinjenje svojoj supruzi zbog greha iz prošlosti, tvrde oni koji su preslušali njegov novi album 4:44. Prošle godine su se u novimana pojavili brojni natpisi na račun pevača, nakon što je Beyonce objavila vizualni album i pesmu Sorry. Svet je poludeo za rečima „bolje nazovi Becky sa super kosom“, a fanovi su krenuli u istraživanje o kome se radi i da li zaista postoji žena s kojom bi neko prevario popularnu pevačicu? Čini se da je druga žena bila stvarna jer u pesmi Family Feud (u kojoj Beyonce gostuje kao vokal) Jay Z preklinje – „ostavi me na miru Becky“.

U pesmi 4:44 bruklinski reper izvinjava se zbog svog ponašanja i pita se da li je zaista zbog nekog drugog rizikovao odnos sa svojom srodnom dušom i ćerkom Blue Ivy. Brine se i za prinove kojima su Carterovi nedavno poželeli dobrodošlicu – „Da moja deca znaju, ne znam šta bih uradio, da me više ne gledaju isto kao pre, mislim da bih umro od sramote“. Turbulencije u braku, javne svađe i prevara, sve je to ono zbog čega je njihov odnos bio na klimavima nogama, i to do te mere da mu se Beyonce nije javljala na telefon, o čemu govori tekst pesme. U pesmi 4:44, koju ističe kao najbolju koju je ikad napisao, potvrdio je i da su nekoliko puta izgubili bebu (o čemu je pevala i Beyonce). Takođe, u tekstu pesme Kill Jay Z za koji je bruklinski reper otkrio kako govori o egu, priznaje da je gotovo dopustio da izgubi najbolju žena na svetu.

Osim toga što su svi fanovi uvereni da su nove pesme odgovor na Lemonade, Jay Z se dotaknuo i svog propalog prijateljstva s Kanyeom Westom. Krajem 2016. godine reper je, naime, usred svog koncerta počeo prigovarati Jay Z-ju zbog toga što ga nije nazvao u vreme kad je njegova porodica prolazila teške dane, nakon što je njegova supruga Kim Kardashian opljačkana u Parizu. Izgleda da se se Shawnu Carteru to nije svidelo pa je neke stihove posvetio i tom događaju.

Iako tekstovi pesama 4:44 i Lemonade možda nisu povezani, kada je u pitanju ovaj populuarni muzički par ništa nije slučajno.