Majkl Daglas pronalazi sreću u malim stvarima

0
Bolnica VITA Novi Sad

Oskarovac Majkl Daglas i njegova 24 godine mlađa supruga, glumica Ketrin Zita-Džons,važe za jedan od najsrećnijih holivudskih parova. Pre nekoliko godina su se rastali na neko vreme, ali su uspeli da obnove brak i budu jači nego ikada. Bez obzira na njegov mlad duh, na licu slavnog glumca itekako su se počele primećivati godine.

Glumci su u braku 17 godina, ali sreća ih nije uvek pratila. Prekidali su, ali se i nosili s Majklovom teškom bolešću, kao i s Ketrininim psihičkim poremećajem. Naime, 72-godišnjak je preboleo rak grla u poodmakloj fazi.

Glumac je često u intervjuima naglašavao kako mu je upravo bolest pomogla da održi svoj brak s Ketrin, jer ga je teško zdravstveno stanje nateralo da realno sagleda svoj život i shvati da ga sačinjavaju upravo Ketrin, njihovo dvoje dece i njegov sin iz prethodne veze. Upravo  zbog najstarijeg sina Majkl je svojevremeno prolazio vrlo težak period života, bio je zavisnik o drogama, ali uz podršku porodice je uspeo da se vrati na pravi put.

Loza Daglas očigledno ima dobre i žilave gene. Majklov otac, kultni glumac Kirk Daglas, u decembru ove godine će napuniti 101. godinu.

I kako to u životu obično  biva, ponekad je potrebno iskusiti teške stvari da bismo naučili da cenimo lepotu života. Slavni glumac svakodnevno pronalazi smisao života u malim stvarima i porodičnoj sreći, a o tome često obaveštava javnost na svojim društvenim profilima.