Eliksir lepote i zdravlja Kejt Midlton

0
Bolnica VITA Novi Sad

Kejt Midlton je svojom pojavom i ulaskom u kraljevsku porodicu privukla veliku pažnju javnosti, uključujući njen šarm i vitku liniju koju je uspela da zadrži i tokom trudnoće.

Traganjem za njenom tajnom bave se mnogi, naročito otkako je oduševila sve besprekornim izgledom odmah po rođenju ćerke Šarlot.

zeleni smutiNaime, Kejt je svoj eliksir lepote i energije pronašla u soku od kelja, povrću koje promeša u blenderu i dobije super zdravi zeleni napitak, pišu američki mediji. Vojvotkinja ovaj moćni sok pije svako jutro, a popila ga je i onoga jutra kada je krenula u bolnicu kako bi rodila svoje drugo dete, princezu Šarlot.

Mama Kejt priprema sama svoje eliksire u Anmer Holu, novom domu mlade kraljevske porodice, a u tajnu pripreme sokova uputila ju je sestra Pipa koja izučava nutricionizam.

U skrivenom, mirnom selu Anmer koje ima svega 63 stanovnika za Kejt je vrlo lako da se i sama bavi zdravom ishranom svoje porodice! “Kupuje sveže lokalne proizvode”, tvrde američki izvori.

“I to sve organsko. A princeza se ponaša normalno među lokalnim stanovništvom i niko joj ne smeta. Ljudi je puštaju da “diše” i niko ne traži da slika selfi s njom!”

Izvor: lepaisrecna.rs