DAME, UDAHNITE DUBOKO: Po NJEMU je kreiran lik Zverke!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Lik Zverke iz serije „Seks i grad“ predstavlja najpoželjnijeg muškarca na svetu za mnoge žene širom sveta koje su pasionirano pratile ovu seriju.

A da li ste se ikada zapitale – kako je nastao upravo ovakav lik i ko je autorki Kendis Bašnel poslužio kao ispiracija kada je kreirala lik čuvenog Zverke?

Poznato je da je Keri tokom čitave serije bila ludo zaljubljena u Mr. Biga, a upravo njegova ličnost je obeležila veliki deo ove kultne serije. Međutim, činjenica da Zverka zaista postoji i van serije – čini ga još poželjnijim!

Naime, Kendis je, kao i Keri, u svom životu imala Zverku – veliku ljubav tokom 90-tih godina, sa kim je provela manje od godinu dana u vezi, što je ipak bilo dovoljno za inspiraciju. Zverka u realnom životu, čovek koji je poslužio kao inspiracija zove se Ron Galoti.

Par se upoznao 1995. godine, a kako kaže Kendis, Ron je tada bio u plejboj fazi i nije bio spreman za ozbiljniju vezu sa njom. Čuveni nadimak – Mr. Big – nastao je, kako autorka otkriva, zbog Ronovog karaktera.

“On je bio jedan od onih muškaraca s velikim karakterom. Primetio bi ga čim bi ušao u prostoriju.” – rekla je Kendis Bašnel.

Iako Keri u seriji „Seks i grad“, pored Zverke ima još jednu veliku ljubav – Ejdana, priča iza ovog lika nema istu težinu, jer je Ejdanov lik stvoren od strane scenarista, a Zverka se, pored serije, pojavljuje i u knjizi, ali i u realnom životu autorke.

O Ronu Galotiju se ne zna puno, sem da je imao dva braka i da je sa autorkom „Seks i grada“ ostao u kontaktu i ništa više od toga.

Izvor: Brif.rs