Zatvaranje Moto sezone u Vojvodini

0
Bolnica VITA Novi Sad

Zatvaranje moto sezone je najveći moto skup na teritoriji AP Vojvodine, koji drugu godinu zaredom u Novom Sadu organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada, kao i gradske uprave za saobraćaj, a za osnovni cilj ima promociju „bajkerske“ subkulture.

Program počinje okupljanjem na Mišeluku u subotu, 23 septembra u 12 časova, a u 13 sati je polazak defila kroz grad.

Defile ide trasom: Mišeluk – Most Slobode – Bulevar Oslobođenja (do Ž. stanice) – polukružni okret na Bulevaru pa nazad do Jevrejske – Bulevar Mihaila Pupina – Varadinski most – Kamenički put – Ribnjak

Od 15h počinje druženje ispred hostela „Hajdučka noć“ na Ribnjaku, uz živu svirku zrenjaninskog rok benda Satelit koji je nastupao na Blokstok festivalu.

„Kao i prošle godine, na skup na Mišeluk dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na to da li jesu ili nisu članovi nekog od moto klubova i na to kakve su performanse njihovih ljubimaca na dva točka. Očekujemo učešće između 500 i 1.000 motora, što je skup kakav u Novom Sadu i okolini nije zabeležen dugi niz godina, uz napomenu da j prošle godine bilo preko 600 motoraša“ najavljuju organizatori skupa.

Izvor: Brif.rs