Zagrevanje za “Novosadski Oktoberfest 2017” svakog dana u centru Novog Sada

0
Bolnica VITA Novi Sad

Zagrevanje za “Novosadski Oktoberfest 2017” počelo je u centru Novog Sada. Posetite štand ispred Gradske kuće svakog dana od 10h do 21h i informišite se o svim detaljima ovogodišnjeg programa “Novosadskog Oktoberfesta”.

Osim toga, možete da uživate u pivu i perecama, kupite suvenire sa logoom “Novosadskog Oktoberfesta”. – krigle i majice, i slušate najveće hitove bendova koji će nastupati ove godine.

Festival se održava ove godine 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma.

Među potvrđenim učesnicima nalaze se bendovi “Hladno pivo”, S.A.R.S, “Orthodox Celts”, “Love Hunters”, “Amajlija”, “Prljavi inspektor Blaža i kljunovi”, “Drum N Zez” i mnogi drugi. Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja.

Ulaznice za festival su u prodaji i to putem Gigstix mreže. Nabavite svoju ulaznicu na vreme klikom OVDE ili na svim prodajnim mestima Gigstixa.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Detalji programa i rezervacije mesta za sedenje mogu se videti na sajtu festivala: www.oktoberfest2017.rs

Izvor: Brif.rs

POSTAVI ODGOVOR