Vučić: Zanima me narod, a ne „foteljaši“

0
Bolnica VITA Novi Sad

Zanima me podrška naroda, a ne foteljaša, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić i dodao da ga interesuje šta misle građani, a ne neki foteljaši, koji se bore da nekome skinu glavu, kako bi oni bili bogati i vozili se avionom.

„Jedan je 12 godina bio na vlasti, a drugog podržava stranka koja je 12 godina vladala Srbijom, rekao je Vučić ne precizirajući na koga misli, ali je istakao da nije fasciniran njihovom vikom, niti uplašen njihovom hrabrošću…

Kakva bi to kampanja bila da ne odem na Kosovo

Vučić je najavio da će tokom predsedničke kampanje boraviti na Kosovu i Metohiji.

„Naravno da ću otići na Kosovo i Metohiju. Kakva bi to kampanja bila da tamo ne odem, gde se nadam podršci od najmanje 70 odsto“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara u Vranju…

Vraćamo poverenje građana u železnice

Počeli smo da vraćamo poverenje građana u srpske želenice i polako zemlju koja je bila gotovo na kolenima, počinjemo da podižemo, izjavio je Vučić na otvaranju rekonstruisane pruge Vranjska Banja-Ristovac na železničkom Koridoru 10.

Ta deonica radi se iz ruskog kredita, a premijer se na svečanom otvaranju obratio na ruskom jeziku i poručio „ruskim prijateljima“ da dve zemlje mogu da nastave još bolju i uspešniju saradnju.

Izvor: Tanjug