Vučić: Posle godina propadanja dolazi vreme obnove Srbije

0
Bolnica VITA Novi Sad

Premijer Srbijer, lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je na velikom predizbornom mitingu u Leskovcu da posle godina propadanja dolazi vreme obnove Srbije. On je pozvao građane da 2. aprila glasaju za mir, stabilnost i rad, jer kako je ocenio ‘samo radom možemo živeti bolje’

Lider SNS Aleksandar Vučić ušao je u salu, a onda se prolomio gromoglasan aplauz i skandiranje “Vučić, Vučić”, “Pobeda, pobeda”.

– Svaki put kada bi Srbiji trebalo, jug Srbije je bio tu. I nekako su svi drugi dobili više nego vi. To se promenilo, dragi prijatelji… Novac će ići na jug Srbije, da ovde možete da živite – naveo je Vučić.

Posle godina propadanja, dolazi vreme obnove Srbije– podvukao je Vučić.

On se osvrnuo i na uvrede koje šalju njegovi politički protivnici.

To što oni govore, to pas maslom ne bi pojeo. Ali oni znaju da ne mogu da vas pobede – rekao je Vučić.

Nismo ih se nimalo uplašili, i nećemo da pokazujemo kolika je razlika u broju, u poštenju, u znanju… I za njih ćemo da radimo, da stvorimo pristojnu, modernu i razvijenu Srbiju – dodao je Vučić.

On se zahvalio okupljenima na podršci i poručio:

Umeli smo da pokažemo da je Srbija suverena, nezavisna i slobodna zemlja. Da od neprijatelja pravimo prijatelje, a ne od prijatelja neprijatelja. Mi smo poštovani u Evropi, na tom smo putu, ali nećemo uvesti sankcije Rusiji – primetio je Vučić.

Ovom zemljom neće nikad neće upravljati neko sa strane, ovom zemljom upravljaće građani Srbije – naveo je lider SNS dodajući da je to njegov zavet.

Prema njegovim rečima, ovi izbori neće biti laki.

Ne plašim ih se kada ih vidim 10 i 15. Oni bi danas sve rešili za dan, a problemi se ne rešavaju za dan i dva. Nikome nećemo da dozvolimo da uruši mir i stabilnost, niko neće da ‘veša po banderama’…. Mi ćemo da radimo i da se borimo izgrađenim fabrikama… – podvukao je Vučić.

Izvor: informer.rs