Vučić nastavio kampanju mitingom u Jagodini

0
Bolnica VITA Novi Sad

Srpska napredna stranka nastalja predsedničku kampanju lidera stranke i premijera Srbije Aleksandra Vučića… Veliki miting naprednjaci će održati u Sportskoj hali ‘Jassa’, a Informer.rs će uživo pratiti ovaj skup.

On se zahvalio Draganu Markoviću Palmi i Ivici Dačiću a potom se osvrnuo na današnju posetu fabrici ‘Jela Jagodina’.

Znam koliko Srbija teško živi, i kada sam razgovarao o teškim merama rekao sam im jednu stvar – ovo ljudi neće odmah razumeti – ali sam siguran da će kroz dve, tri godine Srbi shvatiti da smo postavili temelje sigurne i stabilne Srbije. Ja danas ne strepim od ekonomske budućnosti Srbije – rekao je Vučić.

Vučić je potom poručio političkim protivnicima da mu nije teško da trpi najgore uvrede.

Tražili ste me na crti, izašao sam vam na crtu. Dođite sva petnaestorica, sve ćemo da vas pobedimo. Pristao sam da učestvujem u ovoj trci da ne bi vratili Srbiju tamo odakle bi nam povratka ne bi bilo – podvukao je Vučić.

Mi ćemo da vodimo našu srpsku politiku. Vodićemo miroljubivu politiku, ali srpsku politiku više neće da vode ambasadori – podvukao je Vučić.

Lider SPS Ivica Dačić, treći govornik na mitingu, podsetio je da su on i Dragan Marković Palma igrali kolo u hali ‘Jassa’ za vreme kampanje za parlamentarne izbore.

Izvor: informer.rs