Srbobran dobio klizalište na otvorenom

0
Foto: srbobran.rs
Bolnica VITA Novi Sad

Ono što u zimskim mesecima redovno imaju Novi Sad, Subotica i Beograd, od sada i u Srbobranu – klizalište na otvorenom!

U skladu sa obećanim i s ciljem da se unapredi kvalitet života, na Trgu republike sinoć je otvoreno klizalište koje će mnogim mladima osmisliti dva zimska meseca, vreme koje skoro svi obično provedu u svojim kućama, navodi se na sajtu opštine Srbobran.

Obraćajući se okupljenim građanima među kojima su najbrojnija bila deca, Todor Šimpraga, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu, istakao je da će klizalište raditi svakodnevno, ulaznica će biti 200 dinara za sat klizanja, uz besplatno iznajmljivanje klizaljki, a biće i besplatnih, dnevnih termina za decu.

„Kada smo doneli odluku da ove godine za Srbobrance organizujemo po prvi put klizalište, naišli smo na razne probleme, ali i na negodovanje malog broja Srbobranca. Sada, kada vas vidim u ovolikom broju, da sam na njihovom mestu ne bih se više javljao. Presrećan sam što vas večeras ima ovoliko“, rekao je Šimpraga.

Čast da prva izađe na pravi srbobranski led pripala je Tamari Gavanski, devojčici koja je ove godine predstavljala Srbiju na Svetskom show-dance prvenstvu u Švedskoj.

Izvor: Brif.rs