Raznolikost Bečeja: Veliko prolećno čišćenje

0
Bolnica VITA Novi Sad

Kao i svake godine veliko prolećno čišćenje od nepotrebnih stvari na teritoriji čitave bečejske opštine počinje danas i trajaće do 23. maja.
Mobilne ekipe „Potisja – Bečej“ će u tom periodu od 6 do 18 sati odnositi po utvrđenom rasporedu ono što korisnici njihovih usluga budu odložili kraj kanti i kontejnera za odlaganje komunalnog otpada.

„Za svaku mesnu zajednicu predviđena su dva termina, s vidnom vremenskom distancom, pa ko ne uspe u prvom, moći će u drugom danu akcije nepotrebnih stvari da se oslobode bez ikakve dodatne naplate“, izjavio je direktor „Potisja – Bečej“ Zoltana Feješa.

Akcija kreće danas u Bačkom Petrovom Selu, gde će se ponovo realizovati 15. maja. Sutra će se raditi u Bačkom Gradištu, gde će se akcija ponoviti 16. maja, a odnosiće se otpad i iz Drljana i Mileševa, a ponavljanje akcije u ova dva naselja biće 23. maja. U tri bečejske mesne zajednice radiće se 10. i 17. maja (prva), 11. i 18. maja (druga)i 12. i 19. maja (treća). Čišćenje malene Poljanice će se obaviti u jednom terminu, 15. maja, a Radičevića 16. i 23. maja.

Izvor: dnevnik.rs