Bački Petrovac dobio besplatnu vaj-faj zonu

0
Bolnica VITA Novi Sad

U Bačkom Petrovcu juče je pušteno u rad vaj-faj drvo jer je ta opština bila jedna od 12 iz cele Srbije koje su poslale najviše računa u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi“.

Otvaranje besplatne vaj-faj zone obeleženo je puštanjem balona čije su trake presekli državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Zoran Kasalović, direktorka NALED-a Violeta Jovanović, predsednik opštine Bački Petrovac Srđan Simić i ambasadorka Slovačke u Srbiji Dagmar Repčekova.

Navodeći da se može reći da je nagradna igra “Uzmi račun i pobedi“ uspela, državni sekretar je rekao da je učešće u nagradnoj igri uzela većina građana Srbije.

“Zadovoljstvo mi je što u Bačkom Petrovcu otvaramo, kao nagradu, vaj-faj drvo, jer su građani ove opštine pokazali visok nivo svesti šaljući fiskalne račune i slipove doprinoseći borbi protiv sive ekonomije“, rekao je Kasalović.

On je dodao da je u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi“ dostavljeno više od 8,5 miliona pošiljki i više od 85,6 miliona računa i slipova.

Izvor: tanjug