Uspeh u 21. veku postižu kompanije koje imaju viši cilj osim puke dobiti

0
Bolnica VITA Novi Sad

Konferenciju o izazovima korporativne društvene odgovornosti „CSR Srbija 2017“, koja se treći put zaredom održava u Beogradu u organizaciji Color Media Communications i magazina „Diplomacy & Commerce“, otvorio je direktor UNICEF-a u Srbiji, Mišel Sen Lot.

Uspeh u 21. veku postižu kompanije koje imaju viši cilj osim puke dobiti. Kompanije koje upravljaju prema višem cilju mogu da stvaraju više za društvo, izjavio je direktor UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen Lo.

Menadžerka za društveno odgovorno poslovanje Vojvođanske banke, koja je jedan od panelista na današnjoj konferenciji, Zorica Džida, podsetila je na tri najvažnija projekta u oblasti društvene odgovornosti Vojvođanske banke, od kojih je jedan od najstarijih projekat brige o mladima bez roditeljskog staranja, ali ne i jedini.

„Projekat odgovorno u kulturi je nešto čime smo svi zadovoljni, jedan odgovoran vid saradnje biznisa i umetnosti, saradnja sa galerijom Matice Srpske traje, ovih dana se otvara renovirana zgrada u čijem smo obnavljanju učestvovali, projekat dobrovoljne edukacije zaposlenih srpskom znakovnom jeziku“, objasnila je ona.

Izvor: Brif.rs