Uskoro počinje rekonstrukcija Sentandrejskog mosta

0

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije  JP “Putevi Srbije”, naveli su da je 01. novembra raspisan postupak za izbor izvođača radova za Rehabilitaciju mosta preko kanala DTD (Sentandrejski most) u Novom Sadu na državnom putu II-a reda br.100 deonica Novi Sad – Sirig.

Predviđeni su radovi na rehabilitaciji mosta ukupne dužine 195m, kao i postojeće
saobraćajnice na mostu zajedno sa obostranim pešačkim stazama. Za veći deo radova na
rehabilitaciji mosta biće neophodna potpuna obustava saobraćaja.

Rok za podnošenje ponuda je 01.12.2017. godine, a blagovremenim će se smatrati sve ponude koje pristignu, bez obzira na način dostave na adresu Gradske uprave za gerađevinsko zemljište i investicije, Ulica Stevana Branovačkog br. 3, 21101 Novi Sad do 11,30 časova.

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena.

Konkursna dokumentacija je moguće preuzeti na Portalu javnih nabavki i na
internet stranici naručioca (http://www.ugzins.rs) gde možete pročitati sve o Način podnošenja ponude i roku za podnošenje ponude.

Otvaranje ponuda izvršiće se javno 01.12.2017. godine u 12,00 časova u prostorijama Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije u Novom Sadu.

Predstavnici ponuđača mogu učestvovati u postupku otvaranja ponuda ako pre početka otvaranja ponuda, Komisiji za javnu nabavku dostave punomoćja, na osnovu kojih će dokazati ovlašćenje za učešće u postupku javnog otvaranja ponuda.

Odluka o dodeli ugovora ili odluka o obustavi postupka biće doneta u roku od 25 dana od dana otvaranja ponuda.

Izvor: Brif.rs

Pravila komentarisanja:

Portal Brif.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Brif.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.