Svi odbori NS u Južnom Banatu daju podršku Vučiću

0
Bolnica VITA Novi Sad

Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu daju podršku premijeru Aleksandru Vučiću, saopštila je danas Srpska napredna stranka, Medija centar za Vojvodinu.

„Ne može straka da robuje sitnosopstveničkim interesima Velimira Ilića i da bude talac namirivanja njegovih ličnih potrba“, rekao je Radojković na konferenciji za medije u prostorijama GO SNS u Pančevu.
On je istakao da je Ilić svojim istupanjem u javnosti u kome je pokazao da mu je fotelja važnija od građana Srbije obrukao i sebe a zatim i stranku, i da se svi odgovorni i pošteni funkcioneri i članovi NS ograđuju od takve politike.
Radojković je istakao da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS kao i da nije bilo koalicionog sporazuma 2012 godine NS u Pančevu danas ne bi ni postojala.
„Tako je u čitavoj Srbiji, Zašto o tome Velja ne priča, već se udružuje sa onima koji su ga najstrašnije pljuvali? Zbog toga što ga stranka ne interesuje! Godinama ne da nije kročio ni u jedan odbor u Južnom Banatu već nas nije ni telefonom pozvao. Nastavljamo svoj rad u okviru SNS i dajemo punu podršku premijeru Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike stvaranja jake, moderne, ekonomske snažne države“ rekao je Radojković.
Predsednik GO SNS Pančevo Željko Sušec izjavio je da stranka svakim danom sve brojnija i otvorena za sve koji razmišljaju o budućnosi države i građana.

Izvor: SNS