Stefanović čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike

0
Bolnica VITA Novi Sad

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predstojeće novogodišnje i božićne praznike, ocenivši da je zahvaljujući njihovom vrednom, odgovornom i hrabrom radu, smanjen kriminalitet na ulicama Srbije.

„Uspeli smo da smanjimo količine droge i da uhapsimo veliki broj narkodilera koji truju našu decu. Zahvaljujući vašem ogromnom radu uspeli smo da se suprotstavimo izazovima koje nose migracije, da učinimo da naše granice budu bezbedne, ali i da postignemo da ulice Srbije budu sigurne, da se građani osećaju bezbedno i da žive u zemlji koja brine o njima“, navodi se u čestitki ministra.

To je veliki rezultat koji smo zajedno uspeli da postignemo u 2016. godini, poručio je Stefanović.

Ministar je uputio čestitku i svim građanima Srbije, zahvalivši im se što su zajednički sa pripadnicima MUPa uspeli da očuvaju bezbednost naše zemlje.

„Hvala vam što poštujete zakon i hvala vam što poštujete policajce koji naporno rade svoj posao. Želim vam srećnu Novu godinu i vama i vašoj porodici svako dobro“, naveo je ministar policije.

Izvor: Tanjug