Srbija rame uz rame sa svetskim metropolama

0
Foto: srbija.travel
Bolnica VITA Novi Sad

Na sajmu turizma ”World Travel Market” (WTM) 2017. koji se održava u Londonu od 06. do 08. novembru, Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavila je turističku ponudu naše zemlje, navedeno je u saopštenju te organizacijie.

Već 37 godina zaredom, ovaj vodeći poslovni sajam globalne turističke industrije generiše više od 2,8 biliona vrednosti poslovnih ugovora u svetskoj turističkoj industriji i privlači svetsku turističku privredu.

Srbija se i ove godine predstavlja rame uz rame sa 5000 svetskih turističkh destinacija, kako bi privukla ključne turoperatore u ovoj za našu zemlju rastućoj i važnoj industriji.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović na samom početku sajma susrela se sa brojnim poslovnim partnerima. Predstavnici najvećih turoperatora poput Regent Holidays-a iz Velike Britanije, Travel the Unknown, Exodus i Thomas Cook pokazali su veliko interesovanje za Srbiju kao turističku destinaciju.

Koliko veliko interesovanje vlada za Srbijom pokazuje i činjenica da je direktorka TOS-a Marija Labović već prvog dana sajma dala intervju Travel Channel-u, a zakazani su i intervjui i sa velikim medijskim kućama poput magazina Travel Weekly, Food and Travel Magazine, Sailing Travel Magazine i televizija BBC, National Geographic itd.

Celokupnu turističku ponudu na štandu TOS-a predstavili su globalnim turističkim profesionalcima: Atomska banja, JP za razvoj planinskog turizma ,,Stara planina”, MK Mountain Resort, Life Design Hotel, turoperatori Serbia tour operator, Glob Metropoliten Tours, Omni Tours, Turistička organizacija Grada Novog Sada, Turistička organizacija Vojvodine i Turistička organizacija Beograda.

Rast prepoznatljivosti Srbije kao turističke destinacije u okviru celokupne turističke ponude naših turističkih proizvoda, direktan rast i građenje dugoročnih poslovnih veza omogućiće dalji uspeh Srbije kao turističke destinacije i dalju perspektivu i rast u turističkoj industriji.

Izvor: www.srbija.travel

POSTAVI ODGOVOR