SNS:DS da kaže zašto ne sme da se objavi ugovor sa Fijatom

0
Bolnica VITA Novi Sad

Srpska napredna stranka danas je istakla da je DS najbahatija i najneodgovornija vlast ikada ali i poručila da pre nego što iz DS sledeći put pomenu „Fiat“ kažu građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi.

SNS je u saopštenju poručila demokratama da, pre nego što sledeći put pomenu Fijat, neka kažu građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi i „kako to da takvi pametnjakovići i stručnjaci nisu obezbedili izvoz Fijata u Rusku Federaciju“.

SNS kaže da bi funkcioneri DS-a poslednji mogli da diskutuju o radničkim pravima, osim ako neće da objasne onim radnicima kojih ima pola miliona, ali i njihovim porodicama koje su, kako kažu, izbacili na ulicu posle pljačkaške privatizacije, koliko je ko od njih novca od rasprodaje državne imovine stavio na svoj privatni bankovni račun i po čijem su nalogu godinama uništavali svaki pedalj Srbije.

„Sve što su funkcioneri Demokratske stranke dotakli – ili su opljačkali, ili su napravili probleme gde god su se pojavili, od uslova pri sklapanju brojnih ugovora, pa do svih mera koje su sprovodili“, kažu naprednjaci.

Izvor: SNS