SNS:Demokratska stranka nema nameru da prestane da ponižava građane Srbije

0
Bolnica VITA Novi Sad

Dragan Šutanovac je još jednom potvrdio da Demokratska stranka nema nameru da prestane da ponižava građane Srbije, kao i da, osim ponižavanja, građanima nema da ponudi ama baš ništa, navedeno je u saopštenju SNS.

„Jer kako drugačije, nego ponižavanjem građana, nazvati činjenicu da Dragan Šutanovac, čovek koji, po rečima njegovih stranačkih prijatelja, samo u satovima ima više desetina hiljada evra i ne zna da objasni kako i od čega ih je kupio, priča o tome da živi osrednje i da razume probleme građana Srbije“ upitao je Jovanov u izjavi dostavljenoj medijima.

„Kako drugačije nego ponižavanjem građana, nazvati to da o nasilju u Srbiji govori čovek koji je snimljen kako napada i tuče ljude na pijaci samo zato što ga ne podržavaju“ dodaje Jovanov.

Potpredsednik SNS kaže da se ponižavanjem mora nazvati i to što, iako je juče zamenik direktora MMF-a rekao da u Srbiji „ekonomija nastavlja da jača, podržana naporima vlasti da poprave javne finansije, otklone strukturne slabosti i ojačaju finansijski sektor“, Šutanovac i njegova stranka danas tvrde nešto sasvim drugo.

„Niko kome je zaista stalo do građana Srbije, ne bi na ovaj način, brutalno i uporno ponižavao građane, a uskoro ćemo saznati i kakav će oni odgovor na to dati“ zaključio je Jovanov.

Izvor: Informer