SNS ŠABAC: Zelenović obmanjuje da novac ne ide za kampanju Jeremića!

0
Bolnica VITA Novi Sad

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu smarta da gradonačelnik tog grada Nebojša Zelenović nastavlja da obmanjuje građane i da ih ubeđuje da se novac ne koristi za finansiranje kampanje Vuka Jeremića.

„Gradski odbor SNS obaveštava građane Šapca i Srbije da gradonačelnik nastavlja da laže i obmanjuje javnost. Umesto da podnese momentalnu ostavku, gradonačelnik je beskrupulozan u nastojanjima da ubedi građane da se sa 35 milona dinara ne finansira, predsednička kampanja Vuka Jeremića“ navodi se u saopštenju.

Kako kažu jasno je da Zelenović vređa inteligenciju građana Šapca i Srbije, da nastavlja da uništava Šabac, „kao što su Srbiju uništavali Jeremić i Petrović, ostavivši više od pola milona bez posla i u borbi za sopstvenu egzistenciju“.

„Raspodeliti 35.000.000. miliona dinara i tvrditi da je to način privlačenja investitora, još jedan je pokazatelj koliko Zelenović smatra pametnom Srbiju“ i kolika je potreba Petrovića i Jeremića, da Srbiju dovedu ponovo na rub bankrota.

Navodi se i da je Industrijsku zonu „uništio Dušan Petrović kroz sve fotelje koje je tokom demokratske vladavine menjao zajedno sa svojim stranačkim kolegom Jeremićem“ i dodsaje da građani znaju da je u Šabac Vlada dovela japanskog investitora Jazaki, koji će pružiti 1700 novih radnih mesta.

Politika SNS je ekonomski preporod i bolji standard, dok je politika demokrata koju predstavljaju Zelenović, Petrović i Jeremić politika laži, prevara i malverzacija koju su osetili svi građani Šapca i Srbije, navedeno je u saopštenju.

Izvor: informer.rs