PS: Novosadska javna preduzeća su oporavljena

0
Bolnica VITA Novi Sad

Novosadski odbor Pokreta socijalista saopštio je danas da za razliku od vremena prethodnih režima, javna preduzeća u Novom Sadu su oporavljena i funkcionišu stabilno, u službi građana Novog Sada.
Ovu činjenicu najbolje, kako se navodi, potvrđuje i poslovanje javnog komunalnog preduzeća Toplana, koje ima odlične rezultate, a koje je i sam Đurađ Jakšić pohvalio na poslednjoj sednici Skupštine grada.
Ažurnost svih gradskih službi pokazana je posebno nakon nedavnih obilnih padavina, reagovano je brzo i profesionalno.
Gradska vlast izuzetno brine i o najmlađim sugrađanima, nastavljeno je subvencionisanje boravka dece u privatnim vrtićima, dok su deca iz socijalno ugroženih porodica poslata na more, navodi se u saopštenju.
„Kada je reč o izboru članova za savete Mesnih zajednica u Novom Sadu, podsetićemo vas da sezona godišnjih odmora jednako važi za sve, uslovi su jednaki, a građani koji budu glasali će jasno i nedvosmisleno reći koga žele da ih predstavlja u Mesnim zajednicama“, navode iz GO Pokreta socijalista Novog Sada.
Oni istovremeno pozivaju predstavnike opozicije da umesto što izmišljaju priče zarad jeftinih političkih poena bolje prvo ponude programe, rešenja i konačno ih predstave javnosti i građanima Novog Sada.