Predsednik opštine Ada Zoltan Bilicki pristupio SNS

0
Bolnica VITA Novi Sad

Predsednik Opštine Ada, Zoltan Bilicki, koji je do sada bio na čelu grupe građana u tom mestu, pristupio je Srpskoj naprednoj stranci.Kako je rekao, SNS je jedina državotvorna politička organizacija u zemlji, i samo kroz nju vidi bolju budućnost svih građana Srbije.

„U aprilu ove godine, neposredno pred izbore, u ime Grupe građana, čiji sam bio predsednik, podržao sam listu Aleksandar Vučić „Srbija pobeđuje“ i pozvao ljude koji me podržavaju da se ujedinimo oko čoveka koji poštuje i ujedinjuje sve građane Srbije, bez obzira na njihovu versku, ili nacionalnu pripadnost“ rekao je Zoltan Bilicki.

„Budući da sam i predsednik opštine Ada, želeo bih posebno da naglasim da su rezultati koje postiže Pokrajinska vlada Srpske napredne stranke u prvih šest meseci mandata, zaista fantastični i da se već vidi ogromna razlika u odnosu na raniji period. Ti rezultati se preslikavaju i u lokalnim samoupravama na koje se više obraća pažnja i kojima se mnogo više otvaraju vrata pokrajinskih institucija“ dodao je u saopštenju za medije Bilicki.

Izvor. SNS