Povezivanje domaćih i stranih privrednika u Novom Sadu

0
Bolnica VITA Novi Sad

Dan dobavljača 2017. godine održaće se 15. novembra u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma.

Organizatori su Razvojna agencija Vojvodine i Privredna komora Vojvodine, a događaj je podržala i Evropska mreža preduzetništva u Srbiji, Biznis inkubator iz Novog Sada.

Ovo je odlična prilika za okupljanje domaćih kompanija i stranih investitora koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i stranih kompanija zainteresovanih za investiranje u Vojvodinu.

RAV je pozvala sve zainteresovane iz sledećih sektora da uzmu učešće u događaju:   poljoprivreda, prateća automobilska industrija, ICT, plastika i guma, tekstilni i metalski sektor.

Cilj Dana Dobavljača, koji organizuje Razvojna Agencija Vojvodine (RAV), jeste da okupi i poveže domaće i strane privrednike, da se poveća izvozni potencijal domaćih kompanija, a ujedno je cilj i da se domaće kompanije podstaknu da uđu u dobavljački lanac stranih kompanija koje posluju na teritoriji APV i kompanija koje posluju u inostranstvu.

 

Očekuje se preko 250 učesnika iz 100 vodećih kompanija iz Srbije, Austrije, BIH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Slovačke, Slovenije. Svi zainteresovani za prijavu mogu konkurisati na zvaničnom sajtu Razvojne agencije Vojvodine.

Izvor: Razvojna agencija Vojvodine

 

 

POSTAVI ODGOVOR