Pogodnosti za penzionere „Banke Poštanska štedionica“

0
Bolnica VITA Novi Sad

Posebne pogodnosti i usluge za penzionere koje nudi Banka poštanska štedionica predstavljene su na Sajmu za penzionere koji se danas i sutra održava na Novosadskom sajmu. 

Banka posebno brine o svojim starijim korisnicima usluga, važnim i lojalnim klijentima Banke. Veliki broj penzionera prima penzije preko Banke Poštanska štedionica, a penzionerima je na raspolaganju veliki broj bankarskih usluga.

Osim redovnih pogodnosti koje banka nudi, od nedavno je u ponudi gotovinski kredit za penzionere bez kamate, uz jednokratnu naknadu u iznosu od 3 posto od odobrenog iznosa kredita. Iznos kredita kreće se od 20 000 do 200.000 dinara sa rokom otplate do 6 meseci. Efektivna kamtna stopa za kredit od 200. 000 dinara i sa rokom otplate šest meseci je 11,55 posto.

Svima koji penziju primaju preko tekućeg računa u Banci Poštanska štedionica omogućena je usluga „Penzija unapred“ što znači da klijenti penzioneri mogu da raspolažu novcem i do 5 dana pre zvaničnog dana uplate penzija. Ova usluga je besplatna, a postupak prijavljivanja je jednostavan i brz na šalteru bilo koje ekspoziture Banke Poštanska štedionica.

Izvor: Brif.rs