Podrška Jeremiću, ni reči o ubistvu dvojice gardista u Topčideru

0
Bolnica VITA Novi Sad

NATO televizija N1 otvoreno je danas podržala Vuka Jeremića i to samo dan pošto je to javno učinila i NATO lobistkinja Jelena Milić.

Tokom jutrošnjeg gostovanja na NATO N1 televiziji Jeremić je govorio o tome da li će se kandidovati za predsednika Srbije i s kim je o tome do sada razgovarao, ko je u Srbiji započeo politiku približavanja EU i koja je vlada počela pregovore sa Prištinom u Briselu…

Jeremića na N1, međutim, nisu pitali gotovo ništa u vezi sa ubistvom dvojice gardista u kasarni na Topčideru, o temi koja ovih dana ponovo potresa celu Srbiju.

NATO televiziju N1 nije zanimalo kako je to Vuk Jeremić saznao za zločin u Topčideru pre načelnika Generalštaba Vojske SCG.

Nije ih interesovalo ni to zašto se Jeremić na saslušanju u prostorijama SBPOK vadio na pokojnog Miodraga Mikija Rakića, bivšeg šefa kabineta Borisa Tadića, kao ni to šta Jeremić zna o tome da su gardiste ubili NATO lovci na haške begunce…

Njima je, očigledno, bitno samo to da li će se Jeremić kandidovati za novog predsednika Srbije, za šta od NATO TV N1 ima blanko podršku!

Izvor: Informer.rs