Otvoren Regionalni centar Banke Postanske štedionice

0
Bolnica VITA Novi Sad

Banka Poštanska štedionica danas je otvorila Regionalni centar Novi Sad, koji se nalazi u Master centru Novosadskog sajma, a prostorije je svečano otvorio potpredsednik Kineske banke u Srbiji Džu Lijanći.

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić rekao je da je otvaranje regionalnih centara, pored započetog širenja poslovne mreže, jedan od koraka u implementaciji nove organizacione strukture banke, koja je usvojena krajem 2016. godine.

Kekić je rekao da Banka ima dva važna datuma u prethodne dve godine, a to su 1. april 2015. kada je uspostavljen monitoring od strane ministarstva finansija i 15. avgust 2016. godine kada je utvrđena strategija razvoja Banke Poštanska štedionica.

„Otvaranje ovog regionalnog centra nije slučajno u Novom Sadu, jer smo prošle godine žnačajno proširili našu mrežu na teritoriji Vojvodine „, rekao je Kekić.

Otvoreni regionalni centar pokriva teritoriju Vojvodine, a u okviru njega posluju filijale u Novom Sadu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, odnosno 38 ekpozitura i samostalnih šaltera.

Izvor: Tanjug