Orlić: Teško zemlji i institucijama nad kojima se „zabrine“ Demokratska stranka

0
Bolnica VITA Novi Sad

Teško zemlji i institucijama nad kojima se „zabrine“ Demokratska stranka, ona koja je sinonim za sistemski kriminal i korupciju, kojoj je nezakonito delovanje, ne samo način rada i razmišljanja – već refleks, koja je razorila institucije, uništila i privredu, i radna mesta, i nadu građana Srbije, poručio je u saopštenju član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

„O sednicama Narodne skupštine najmanje treba da se brinu članovi DS-a, koji su toliko poštovali Skupštinu da su im poslanici besramno glasali iz Bodruma, a akteri takvih i sličnih afera bili nagrađivani funkcijama i liderskim pozicijama. Očigledno je da oni kojima je stalo samo do praznog politikantstva i želje da se u medijima eksponiraju, kako bi uživali u sopstvenim izjavama, ne znaju da se sednice Narodne skupštine ne sazivaju kad se ćefne žutom preduzeću, već u skladu sa zakonom i planom aktivnosti“.

Sednicama Narodne skupštine, baš kao i svakom drugom poslu od interesa za društvo i građane, Srpska napredna stranka pristupa ozbiljno, uvek u skladu sa zakonom i procedurama, i tako će biti svaki put, bez obzira o kojoj temi je reč, zaključeno je u saopštenju.

Izvor: SNS