Upoznavanje inovativnih tehnologija na Tehnološkom fakultetu

0
Bolnica VITA Novi Sad

Na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu od 23. do 28. oktobra biće održan Međunarodni skup studenata Tehnologije XI (MSST XI) sa temom „Kako nastaju novi proizvodi?“.

“Svi skupovi MSST, od početka realizacije do danas, su otvorili i vremenom razvili saradnju i bolju komunikaciju među studentima u regionu. Smatramo da je ovakav tip saradnje potreban studentima, studentskim organizacijama i fakultetima kao dodatni vid informisanja i razmene iskustava. Studenti Tehnološkog fakulteta, ujedno i članovi Studentske unije Tehnološkog fakulteta iz godine u godinu proširuju koncept, aktivnosti i sadržaj skupa prateći potrebe kako kolega iz regiona tako i samog obrazovanja i nauke”, navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici MSST-a.

Sva predavanja i radionice skupa baziraće se na upoznavanju inovativnih tehnologija i metoda u tehnološkoj praksi koje za cilj imaju stvaranje novih proizvoda. Ove godine će učesnici imati prilike da na jednom mestu upoznaju trendove u različitim tehnologijama, da steknu uvid u inovacije koje se dešavaju u svetu i u proizvodnim pogonima u Srbiji.

Ove godine je u projekat uključen veći broj fakulteta, a samim tim i broj učesnika, kako iz regiona tako i sa Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu.

Detaljan raspored dešavanja možete pogledati na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Izvor/Fotografija: Facebook/MSST