U subotu počinje „Tour de Naselje 2017“

0
Bolnica VITA Novi Sad

Ovogodišnje druženje na biciklima posvećena je temi ‚‚Bezbednost u saobraćaju“, a prva vožnja počinje u subotu, 29. jul 17 časova na staroj lokaciji, parking u ulici Braće Dronjak, ispred školice ‚‚Vendi“.

Udruženje Novo kulturno naselje je ove godine odlučilo da se posebno posveti temi „Bezbednost u saobraćaju“, pored sveprisutnih tema upoznavanja Novog naselja i promovisanja biciklizma kao alternativnog i zdravijeg stila života kroz zanimljive vožnje i radionice na i sa biciklom.

Učesnici će na radionicama moći da nauče stvari poput prve pomoći kod pada sa bicikla, popravke i pravilnog održavanja bicikla, kako uz dobru ideju bicikl pretvoriti u unikat i još mnogo toga.

Biciklističke ture Novim naseljem su prethodnih godina prikupile mnogobrojne simpatije sugrađana i pokazale se kao sjajno porodično druženje i kvalitetan način za provođenje slobodnog vremena.

„Tour de Naselje 2017.” će trajati osam nedelja, vožnje će se održavati svake subote od 17 časova, a najredovnije vozače očekuju i specijalne nagrade i brojna iznenađenja.

Izvor: dnevnik.rs/ Novo kulturno naselje