Podeljeni novogodišnji paketići deci korisnika Narodne kuhinje

0
Bolnica VITA Novi Sad

Član Gradskog veća za socijalnu i dečju zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić posetio je objekat Narodne kuhinje u Futoškoj ulici i tom prilikom podelio novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje.

Tradicionalno, i ove godine u okviru akcije „Jedan paketić – mnogo ljubavi“ Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu je obezbedila paketiće za decu korisnika Narodne kuhinje. Grad Novi Sad vodi odgovornu socijalnu politiku i iz budžeta izdvajasredstva za brojne programe socijalne zaštite koji imaju za cilj ublažavanje siromaštva- rekao je Tihomir Nikolić i dodao da je u objektima Narodne kuhinje podeljeno ukupno 150 novogodišnjih paketića.

Sekretar Crvenog krsta Dragan Lazić je rekao da akcija „Jedan paketić-mnogo ljubavi“ traje dugi niz godina s ciljem da se pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovnišva.
„Ovom akcijom nastojimo da našim najmlađim sugrađanima ulepšamo predstojeće praznike. U tome uspevamo zahvaljujućikontinuiranoj podršci Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu kao i mnogobrojnim donatorima koji na ovaj način pokazuju svoju plemenitost, solidarnost i humanost“ rekao je Dragan Lazić.

Izvor: Brif.rs