Piknik u Dunavskom parku

0
Bolnica VITA Novi Sad

U čast 50. godišnjice od velikog Leta ljubavi iz 1967, EXIT će u nedelju, 14. maja od 14 sati u Dunavskom parku organizovati celodnevni piknik i druženje na suncu.

Sve posetioce velikog EXIT piknika očekuju i prateća osveženja i grickalice, ali i poklon iznenađenja za najbrže. Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je i specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku će se slušati i specijalni repertorar akustičnog dueta The Wizards, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković.

Svi Novosađani su pozvani i mogu da ponesu ćebad, korpe za piknik, frizbije, lopte i pridruže se druženju na otvorenom, dok će za najmlađe biti pripremljen poseban program sa animatorima. Posetioci piknika imaće i priliku da pre svih nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru. Broj ulaznica po specijalnim, najpovoljnijim cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak i nedelju, 2.490 dinara za petak i subotu, te 2.990 za sredu i nulti dan sa Kilersima, biće dostupne na EXIT pikniku u Dunavskom parku već od 16 sati!
Izvor: NovosadskaTV