Održan 8. Čvarak fest u Kaću

0
Bolnica VITA Novi Sad
U Kaću je danas održan 8. Čvarak fest u kome su se ucesnici takmičili u pravljenju čvaraka na licu mesta, a prvi put ove godine istovremeno je održan i Sajam čvaraka. U takničenju je učestvovalo više od 40 ekipa, piše RTV.
FB_IMG_1509911645825

Čvarke volite ili ne, nema uzeću jedan da probam, kažu i posetioci i učesnici “Čvarak festa”. A da bi bio ukusan, kažu, potrebno je iskustvo i dobra volja, piše RTV.

FB_IMG_1509911616077

A da bi čvarak poneo titulu najboljeg, bar kad je reč “Čvarak festu”, morao je imati izgled, sastav, boju, miris, i niz drugih osobina. Ove godine su se za tu titulu borile 43 ekipe, a organizatori veruju da će ih ubuduće biti više.

FB_IMG_1509911639040

Ovu, sada već tradicionalnu manifestaciju, otvorila je zamenica predsednika Skupštine Grada Branka Bežanov, uz prisustvo gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i brojnih gostiju.

“Čvarak fest” je, kao i prošlogodišnji, bio međunarodnog karaktera, pošto su učestvovali i gosti iz Makedonije. Iako, kažu, ne znaju da prave čvarke, došli su da nauče, pa da se oprobaju u tome kad se vrate kući, navodi RTV.

Izvor: RTV

POSTAVI ODGOVOR