Od srede počinje prodaja sezonskih ulaznica za Štrand

0
Bolnica VITA Novi Sad

U sredu, 17. maja počinje naplata dnevnih i prodaja sezonskih ulaznica za Štrand. Novina je da će se naplata i kontrola karata od ove sezone obavljati elektronskim putem. Za sezonska karta više neće biti potrebna fotografija, a ulaznice će biti izrađene odmah, za razliku od ranijih godina kada se čekalo do pet radnih dana.

Prilikom ulaska na plažu vlasnici sezonskih karata moraće da se čekiraju na ulazu, a na izlazu raščekiraju, kako bi tog dana mogli ponovo da uđu na plažu. Dnevne ulaznice važiće za jedan ulazak, a prilikom izlaska sa Štranda prestaje njihovo važenje.

Uvođenjem elektronske naplate „Gradsko zelenilo“ smanjiće se gužve na kapijama, a postići će se i ušteda u broju radnika, jer od sada više neće biti potrebno angažovanje osam radnika koji kontrolišu ulaznice na ulazima.

Cene karata nisu menjale, dnevne ulaznice staju 50 dinara, sezonske 1350, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1150 dinara. U cenu su uračunati i troškovi izrade. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

Zakupce velikih kabina imaju pravo na četiri besplatne seonske ulaznice, a malih dve, s tim što se u oba slučaja naplaćuje samo cena izrade od 300 dinara. Zakupci bi prilikom kupovine sezonskih karata trebalo da ponesu jedan primerak ugovora i ličnu kartu.