Očekuje nas sjajan NS Koncert godine

0
Bolnica VITA Novi Sad

Tradicionalna novosadska manifestacija Koncert godine biće održana 10. decembra u Velikoj dvorani SPC „Vojvodina“ (SPENS) od 16 časova.

Ove godine, na 17. Koncertu godine nastupaće: Goblini, Van Gogh, Ritam nereda, Bjesovi, Direktori, Urban&4, Kolja i Grobovlasnici, Irie FM, Čovek vuk, Hadži prodane duše i Harlekin.

“Pokrovitelj i ovog Koncerta godine je Grad Novi Sad, a naš koncert je i petu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobio status događaja od izuzetnog značaja za Grad. NS Koncert godine je za više od dve decenije svog postojanja bio vidljiv kulturni svetionik i znatno je doprineo da Novi Sad bude spreman za titulu Evropske prestonice mladih, kao i da nedavno bude proglašen Evropskom prestonicom kulture 2021.”, navodi se na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ulaznice se mogu kupiti od danas, 24. oktobra u prodajnoj mreži GIGS TIX-a širom Srbije, online, kao i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Do nedelje, 30. oktobra, u ponoć ulaznice za parter će se prodavati po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog perioda, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 – sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.450 dinara.

Izvor/Fotografija: Facebook/Koncert godine