Danas na Štrand Summer Festu

0
Bolnica VITA Novi Sad

Juče je na platou ispod Mosta slobode održana besplatna radionica za izradu nakita by “Lore jewelry”. Uz druženje u veseloj atmosferi, Jelena Lorek, devojka koja stoji iza brenda Lore jewelry je pokazala veštine izrade nakita.

Danas od 10h terapeutska joga na platou ispod Mosta slobode, a vežbe vodi Mira Zrnić Vojnović, instruktor joge u Joga studiju Hipokrat Novi Sad.

Od 17h dečija kreativna radionica u saradnji sa Vrtićem Madagaskar.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Izvor: Brif.rs