Danas na Štrand Summer Festu

0
Bolnica VITA Novi Sad

I ova subota na Štrand Summer Festu bila je u znaku kreativnost, zabave i promocije zdravog života i navika. Najmlađi su se igrali u pesku i pravili dvorce, slušali dobru muziku i zumbali sa Mimom.

Danas od 15 do 16h u okviru Štrand Summer Festa dečiji kviz. Od 16 do 18h posetioci će moći da slušaju DJ Audioloco.

I ove nedelje, pored muzike imaćemo treninge sa profesionalnim trenerima iz fitnes centra Tajs. Danas od 18h na redu je Body Pump sa Markom Tajsom, a odmah potom, od 19h Tajs će voditi i kapueru za decu.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Izvor: Brif.rs