Bogat program za vikend na Štrand Summer Festu

0
Bolnica VITA Novi Sad

U želji da svima ulepšaju boravak na najlepšoj plaži na Dunavu, organizatori Štrand Summer Festa pripremili su niz sadžaja i programa za predstojeći vikend.

Najmlađi će moći da uživaju u zanimljivom sadržaju na platou ispod Mosta slobode.

U petak, već od 16:30 u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, policajski službenici dovešće policijske pse, konje i motore koje koriste u svojoj službi. Od 17 časova biće organizovana predstava sa omiljenim likovima iz crtanog filma „Patrolne šape“. Od 18 časova ovog petka odrasli će vežbati sa trenerima fitnes centra World Class.  U 20 časova kreće četvrta po redu Štrand Summer Fest igranka osmišljena  za rokere svih fela i uzrasta.

Najmlađi će se u subotu od 11 do 13 časova takmičiti u pravljenju dvoraca od peska, a žiri će izabrati najlepši. Pobednik takmičenja dobija putovanje za celu porodicu. I  ove subote od 12 do 14 časova na platou ispod Mosta slobode održava se izbor za najbolju domaćicu.

U nedelju od 15 do 16 časova na platou ispod Mosta slobode održava se nagradni kviz za decu. Od 15 do 18 časova na platou ispod Mosta slobode plesaće se Salsa, a od 19 časova Marko Tajs drži kapueru gde će klinci i klinceze moći da se oprobaju u ovoj veštini i nauče nešto sasvim novo.

Tokom vikenda u okviru Štrand Summer Festa biće priređen besplatni muzički program i razne aktivnosti i za odrasle.

 

Izvor: Brif.rs