Besplatan ulaz na Štrand do 15. maja

0
Bolnica VITA Novi Sad

Rukovodstvo „Gradskog zelenila“ donelo je odluku da izađe u susret brojnim zahtevima građana i prve dve nedelje kupališne sezone omogući besplatan ulaz na Štrand. Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama biće omogućena elektronska naplata, kojom će se smanjiti gužve na ulazima, ali i postići ušteda u broju radnika.

Radno vreme plaže od 1. maja biće od 8 do 24 časa, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći. Cena ulaznica ni ove godine nije se menjala. Dnevna karta staje 50 dinara, deca do uzrasta od 7 godina ne plaćaju ulaz, sezonske karte bez popusta staju 1.350 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150. U cenu senoskih ulaznica uračunati su i troškovi izrade karata koje su zaštićene od falsifikovanja. Zakupce velikih kabina podsećamo da imaju pravo na četiri besplatne ulaznice, a zakupce malih dve, s tim što i jedni i drugi plaćaju samo troškove izrade od 300 dinara.

Javno komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“ četvrtu godinu zaredom na Štrandu će organizovati akciju prikupljanja pomoći za decu obolelu od teških i retkih bolesti – „Humani ponedeljak“. Akcija počinje u drugoj polovini maja.

Izvor: RTV