Besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene

0
Bolnica VITA Novi Sad

Ove jeseni novosadski Startit centar organizuje besplatni kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene. Kurs se sastoji iz dva dela, HTML-a i CSS-a kao prvog, i JavaScript-a kao drugog dela.

Kako je navedeno u saopštenju organizatora, na kurs se mogu prijaviti trenutno nezaposlene žene ili studentkinje od 18 do 35 godina, koje su ozbiljne u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu, u prilici su da prisustvuju baš svakom času koji se organizuje, znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu, imaju osnovno znanje engleskog jezika, te mogu da odvoje 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje.

Uslov za prijavu je da kandidatkinje urade dva zadatka. Potrebno je da prođu HTML i CSS na SOLOLEARN sajtu. Setifikate koji se dobijaju po završetku ovih kurseva potrebno je poslati do 23. septembra na [email protected] nakon čega će biti pozvane na rutinsko testiranje 25. septembra.

Predavač na kursu će, kako se dodaje, biti Petar Popović, programer i osnivač Hakademije, a projekat se realizuje uz pomoć Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Izvor: eKapija