Novi Sad će dobiti prvi Šeraton hotel

0
Bolnica VITA Novi Sad

Kao što je najavljeno pre nepunih mesec dana, MK Group je ostvarila saranju sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu. Novi Sad će dobiti prvi Šeraton hotel u okruženju s ogromnim potencijalom kada je reč o razvoju kongresnog turizma.

Smešten na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope, hotel Šeraton prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, hotel će se posebno izdvojiti kongresnim prostorom.

S ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Šeraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu, te na taj način umnogome doprinese razvoju Novog Sada kao kongresne destinacije.

Najsavremenija tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji. Neki od najvećih skupova planiranih za narednu godinu, rezervisani su upravo za Šeraton zbog idealnih uslova koje pruža kako učesnicima tako i organizatorima.

„Saradnja sa hotelskim brendom Sheratton dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu i značajan je korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije. To će nam takođe dati dodatnu snagu i otvoriti prostor za mlade i kvalitetne kadrove, motivisane da budu deo tima vodeće hotelske kompanije“, izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Pored luksuznog smeštaja, gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i wellness centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub sobe sa posebnim benefitima za članove lojalti kluba Šeraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program

Otvaranje hotela najavljeno je za 1. mart 2018. na zvaničnom sajtu Šeraton hotela Novi Sad.

Izvor: novavojvodina.rs